sunnuntai 27. marraskuuta 2011

Rönkkö, Markku - Lounge (2010)


Markku Rönkkö: Lounge

Tiedostomuoto: Äänikirja
Kotimainen kaunokirjallisuus, Romantiikka ja viihde
Kirjailija: Markku Rönkkö
Lukija: Petri Hanttu
Kustantaja: Like Kustannus Oy
Julkaisuvuosi: 2010
Kirjan pituus: 6h 0min. Äänitiedostojen määrä: 31
Koko yhteensä (zip): 141Mt
ISBN: 978-952-01-0602-7


Kustantaja esittelee teoksen seuraavasti: 
Talvimyrskyn jumittaman Heathrow'n lentoaseman loungessa istuu suomalainen Art Director, kansainvälinen kiertotähti ja kehäraakki, joka on matkalla tekemään jälleen yhtä mainoskampanjaa. Samaisen lentoaseman vastapäisessä loungessa istuu sairas nainen, joka on poikansa kanssa matkalla vaihtoehtoisen syöpähoidon klinikalle, kohti elämänsä viimeistä toivoa. Mies ja nainen ovat entisiä rakastavaisia, joiden suhde ei koskaan saanut täyttymystään. Päivän ja yön aikana he käyvät tahoillaan läpi yhteistä ja erillistä historiaansa. Rakkaus on niin lähellä. Miksi se aina on niin kaukana? Äänikirjassa bonuksena kirjailijan omat esisanat kirjan taustoista!

Kommentit:
Hieno kansi viekoitteli ostamaan.

Latasin tämän puhelimeen löytääkseni vaihtelua dekkareihin. Vaihtelua sain, mutta en ymmärtänyt tätä ehkä taiteelliseksi tarkoitettua hentoista ajatusten huminaa. Ihmiskuvaus lienee hyvää, mutta henkilöiden teot ja päämäärät olivat täysin yhdentekeviä ja kirja maistui lähinnä puhelinluettelolta. En ymmärtänyt romantiikkaa - oliko sitä tosiaan tässä? En viihtynyt, odotin vain, että kirja loppuu.

Lukija oli hyvä, takaumiin äänitehostetta että tajuaa muutoksen (kirjassa kursivoidulla). Rapakon takana laittavat äänikirjoihin kaikenlaisia tirinöitä, kuunnelkaa ja opiskelkaa!

"Joisimme Gin Fizziä ja lukisimme Dan Brownia ja Barbara Cartlandia emmekä muistaisi lukemastamme mitään..." Tämä on lainaus Rönkön tekstistä ja jos muuttaa tekstiä niin, että "Dan Brownia" -tilalle kirjoittaa "Markku Rönkköä" niin se on aika osuvasti sanottu tästä Loungesta.

- - - - - / * * * * *  (Outo, ei kiinnostava)


Teoksia:
2006, Talonmies.
2007, Roskakuski.
2008, Juoksupoika.
2010, Lounge.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti